Gaialogie nieuws

Agenda van het instituut voor Gaialogie

Nieuwe data Agenda Gaialogie

Nieuwe data in de Agenda Gaialogie:

Gaialogische ervaringstochten in Nederland naar de Veluwe,  het Gewijde Noorden in het Friese land, Groningen en Limburg. Onder voorbehoud van COVID-19 maatregelen die op dat moment in Duitsland en/of Nederland zullen gelden.

De nieuwe corona maatregelen geven aan dat we  met niet meer dan 4 mensen buiten mogen zijn. Hier wordt ook op gehandhaafd. Daarnaast is er opgeroepen zo veel mogelijk thuis te blijven en alleen te reizen als dit noodzakelijk is.

Gaialogische ervaringstochten

Op de agenda staan Vijf Gaialogische ervaringstochten in Nederland naar de Veluwe en het Gewijde Noorden in het Friese land en Groningen en Limburg in de periode 10 t/m 15 december rond nieuwe maan Onder voorbehoud van COVID-19 maatregelen die op dat moment in Duitsland en/of Nederland zullen gelden.

    1. Donderdag 10 december (9.30 – 17.00): Groningen: Winsum met haar wierden en subtiele energetische Sferen kwaliteiten. (Deel 5) Thema: De oude verborgen subtiele kwaliteiten op Nieuw BEGROETEN.
    2. Vrijdag 11 december (9.30 – 17.00): Groningen de schone punten van Fivelingo. (Deel 20) Thema: Verbindingen scheppen tussen kwaliteiten plekken en ‘oude’ Vissentijd- en Nieuwe Aquarius Bewustzijn sferen aandachtig ZIJN.
    3. Zaterdag 12 december (10.00 – 18.00): Nieuwe en oude subtiel energetische schoonheden in het grensgebied van Friesland en Groningen: de Oer grens rivier de Lauwers (2)
    4. Zondag 13 december (10.30 – 17.00): Zuid-Veluwe: een Gaialogisch Ontmoeting aan subtiele kwaliteitspunten Planken Wambuis (deel 4) Thema: Zand, hoogten en cultusplekken: nog verborgen Sferen op de ‘Vale Ouwe’ en een vernieuwd subtiel contact met Mensen opBouwen
    5. Dinsdag 15 december (10.30 – 17.00) Zevende ontmoeting met Het subtiele Midden-Limburgse Landschap in de ‘hals van Sittard’ e.o. Thema: Het oude land weer subtiel belevendigen door bewust contact. Limburg was eens een energetisch “de kosmos op aarde”.

Inspiratieve avond

Inspiratieve avond in Giessenburg, maandagavond 14 december (19.30 – 22.00). Thema: Kosmische bewegingen persoonlijker beleven

Schirnding

De ‘Naturerlebnishof’ in SCHIRNDING in Fichtelgebirge, Noord-Beieren. Mogelijkheden in ‘onmogelijke’ tijden.

De Heilige Nachten rond Midwinter (20.12. – 6.1.2021)

 

LET OP! Opgave vooraf is verplicht.