Klussen op Schirnding

Klussen op Schirnding?

De boerderij Schirnding

In september 2006 heb ik in het plaatsje Schirnding in Duitsland, vlak bij Tsjechië, een prachtige plek gekocht van 1.3 hectare. Het is een oude boerderij met een binnenplaats en bijgebouwen, gelegen op een noordhelling.

Schirnding ligt tegen het grote natuurpark Fichtelgebirge aan. De afgelopen jaren heb ik er veel onderzoek gedaan naar haar geomantische kwaliteiten en …….de Oerkrachten zijn daar nog heel levend. Veel mineralen en steensoorten, natuurlijke rivieren, bronnen met heerlijk drinkwater, schone lucht, veel, heel veel bos en een geringe bevolkingsdichtheid. Een inspirerende omgeving.

Werkweken

Klussen : Neem voor planning van een bezoek voor klussen contact op met Dick van den dool via e-mail info@gaialogie.nl of bel 0184-651222 in Nederland of +491706714832 in Duitsland

Klussen in Schirnding 2015

Wat gebeurd er nu op Schirnding?

De Hof van Schirnding is op de 15e februari 2012 deels verbrand. Op de ‘Schirndinger bouwplaats’ zelf is het veel regelen met opbouw. Zoals het er nu voorstaat gaan we door met dit project en de verbouwing! Praktische hulp en inzet is zeer welkom! Verblijf is te regelen op de boerderij, bij vrienden en in de omgeving en er kan altijd nog gekampeerd worden zodra het weer het toelaat.

Informatie

Adres:

Instituut voor Gaialogie
Schirnding-hof
Hauptstrasse 16
95706 Schirnding
Duitsland

M:+491706714832
T: 0184-651222 (via nl)

Gelegen in het Fichtelgebergte, onder de plaats Hof.


Je bent van harte welkom om mee te bouwen
Geef je mail door dan zetten we je op de adreslijst van activiteiten!

Foto-impressie

kijk bij de fotoalbums van Schirnding

Per auto


View Larger Map