gaialogie april 2016

Gaialogie april 2016

Stand van zaken april 2016

Vrijwilligers

Tot eind van jaar 2015 hebben veel buitenlandse vrijwilligers ons project praktisch ondersteund. Dergelijk werk wordt in Duitsland gezien als werk en is fiscaal belast zodat we even op de plaats rust moeten nemen om het financieel en juridisch anders te regelen. Praktische ondersteuning is natuurlijk nog steeds welkom.

Oproep werkassistentie.

Speciaal gezocht vrijwilligers voor het leggen van de vloertegels van ondermeer polygonaal platen van sollen Hofer kalksteen en voor wanden van toilet.  Verder zijn er diverse buiten en binnen werkzaamheden in het onderhoud van hof en tuin.
Laat ons weten of je wat op je wilt nemen of een bepaalde kwaliteit hebt die je wilt inzetten. Mocht je iemand kennen die tijd en zin heeft om een steentje bij te dragen, laat het ons vooral weten.

21 jaar gaialogie

Dit jaar is het 21 jaar geleden dat ik mede startte de eerste Gaialogie opleiding op 18 maart 1995. In die 21 jaar is veel kennis, inzicht opgebouwd over de ons omringende omgeving en de wederzijdse interactie met de levende wezens. De opleiding is nog steeds levend met de maandelijks dag ervaringstochten in het land. Deze zomer organiseer ik hier in het Fichtelgebirge een thema week over de dynamiek van levende draken in het Fichtelgebirge.

Voor meer informatieve over gaialogie en haar activiteiten neem contact met me op.

Meereizen

Vanaf april ben ik weer maandelijks in Nederland en laat me weten of je dan mee wilt reizen naar Schirnding.

Donaties

Je kunt vanaf vandaag via de website doneren aan Gaialogie.

We werken ook aan de mogelijkheid om lid te worden van de website zodat je artikelen kunt lezen die niet openbaar gepubliceerd zijn.