giessenburg

Inspiratieve bijeenkomsten Gaialogie in oktober 2016

Twee inspiratieve bijeenkomsten Gaialogie in Amsterdam en in Giessenburg waarvoor ik je van harte uitnodig!

Inhoud van de inspiratieve bijeenkomsten

giessenburgVoor wie is geïnteresseerd in Gaialogie en een eigentijdse ervaring, is een maandelijks programma  beschikbaar. Op deze bijeenkomsten komen aan de orde: actuele thema´s over Nieuwe en Oude Aardse subtiele fenomenen, vragen die leven, uitwisseling van inzichten en het thema van  deze maart maand  thema: het grote fundamentele  ‘Gebeuren in onze tijd’.

Veel huidige veranderingen hebben een invloed op ons veelal stagnerend systeem en welbevinden. Hoe herken je waar je vooral gevoelig voor bent in deze tijd van  migratie van mensen, planten en dieren, klimaatverandering, mind control, veranderingen aan de aarde uitstroom en de kosmische instroom en menselijke on-aardig-heden?

Fundamentele veranderingen ook wel vergeleken met geologische processen kunnen we alleen maar ondergaan i.p.v.  bij  normale veranderingsprocessen, waarin je de fasen kunt herkennen in je verwerking.

D.m.v. visualisaties krijg je zicht op waar de veranderingen stroom hapert en doorstroom activatie verdient.

Een avond om je te sterken en bewuster te worden over de schoonheden van deze wel zeer dynamische tijd of je die nu wel of niet leuk vind!.

Zondagavond 9 oktober, Amsterdam:  

Ontmoetingsplaats:  Annette van de Lang,  PN Arntzeniusweg 52/ 1, 1098 GR Amsterdam, tel. 020 6926941 of 06 27345724, mailadres:  annetvandelang@kpnmail.nl

Tijdstip: 19.30 – 22.00 uur

Maandagavond 10 oktober, Giessenburg:

Ontmoetingsplaats:   Bovenkerkseweg 32, 3381 Kb Giessenburg  tel.  0184-651222. Mailadres: info@gaialogie.nl

Tijdstip:  19,45 – 22.00 uur,

Graag tot weerziens op deze bijeenkomsten en meldt even van te voren of je komt.