Nieuw Boek

KLOOSTERGEHEIMEN TER APEL
Auteur Dick van den Dool, zal op donderdag 21 maart aan de directeur van het museum klooster Marjan Brouwer het eerste exemplaar aanbieden van de publicatie
“Kloostergeheimen Ter Apel.
Dat gebeurt om 15.00 in de Refter van Klooster ter Apel.
Dick van den Dool, één van de bekendste geomanten van ons land beschrijft in deze publicatie twee spirituele belevingsroutes in en rond het Klooster ter Apel.

Belevingswandelingen


Je ontdekt tijdens deze wandelingen hoe bij de aanleg van het klooster rekening is gehouden met onder meer krachtplaatsen, energielijnen, natuurkrachten, de vier elementen, polariteiten, symbolen, materiaalkeuze, vormkrachten, kleuren en oude kennis.
Inspiratiebron voor “Kloostergeheimen Ter Apel” is de geomantie. Dat is de leer van de verborgen krachten van de natuur, die een verbinding legt tussen de fysieke zichtbare werkelijkheid en de subtiele energetische belevendigde werkelijkheden.


Geomantie

Architecten uit de Oudheid en de Middeleeuwen maakten gebruik van deze leer bij het
inrichten van de openbare ruimte en het ontwerpen van gebouwen. Zo ook bij het Klooster ter Apel.
Je krijgt door het lezen van deze publicatie en het wandelen van de routes een heel andere kijk op de oerspirituele plek van het klooster en onze werkelijkheid.
Dick van den Dool nodigt je uit om zelf deze zienswijze te ervaren en haar
waarheidsgehalte te toetsen.

Het boek “Kloostergeheimen ter Apel” kost 15 euro en is vanaf 21 maart verkrijgbaar bij het Klooster Ter Apel, de reguliere boekhandel en via de website van Uitgeverij Profiel www.profiel.nl. Deze publicatie kon worden gerealiseerd met steun van het Nationaal Programma Groningen.

Boekgegevens: “Kloostergeheimen Ter Apel”
Spirituele “belevingsroutes” in en rondom het klooster door Dick van den Dool .
ISBN-nummer 978 90 5294 5637, 76 pag, geheel in full color, softcover.