Pinksteren zoom

Thema van deze zoomsessie: 
 
Lichtmysterie aspecten van de Heilige punten in het Zee-Waddenland van het Noorden en de Zijns uitdrukkingen 

De wierden in het voormalige Friese gebied zijn met reden op bepaalde punten aangelegd. Sommige waren Vrouwelijke Eerwierden waar de oude tradities van Zeewater, Maan en Zon werden geëerd.

Je treft op die punten nog de oude dobben aan, verticale Waterpunten en oude Eerkerkjes als in Holwierde en Huizinge naast het oude Mysteriepunt.

Ik wil wat ervaringen van m’n onderzoekreizen in mei vertellen in Groningen en Oost-Friesland en stil staan bij het fenomeen van deze verticale Dimensiepunten op Water en Aard energetische plekken.

En benoemen de verschillende soorten Aard-Lichtfenomenen, die vooral door oude Vrouwen tradities werden geëerd en subtiel nog steeds worden beheerd door Eervrouwen op deze Lichte Yonipunten.

Ook een gelegenheid om via de foto’s eens kennis te maken met de persoonlijke doorwerking van dergelijke Lichtfenomenen.

Ook aandacht aan Potklei-Licht uit de Elsterijstijd (de voor-voor laatste) dat in het Noorden werd gebruikt bij de aarden delen van boerderijen en als kloostermoppen. 

De zee die immer Geeft en ook weer Neemt

neem contact met me op voor de toegangscode