Gaialogische excursies in het noorden

Gaialogische ervaringstochten Agenda december 2020

Beste vrienden,
Het ‘bewegende afstand-tijdperk’ is voor mij een tijd om me nog intensiever met de Omgevende Natuur te verbinden in het Fichtelgebirge en vooral met de twee hoogste bergen, die ook Nederland gericht zijn als eerste hoogste toppen aan de zuidoostzijde van dit lage land.
De nemende subtiele elementaire krachten, die zich voeden met onze negatieve emoties en technologische stralingen, proberen nu te heersen. Doch de Levengevende elementalen, verbonden met de vitaliserende vijf elementen, aarde, water, lucht, vuur en Licht/Stilte/Bewustzijn, blijven present, zij het wat teruggetrokken en wachten weer op ontmoetingen!
Of om het prozaïsch te zeggen: het Omgevende geeft ook om je en houdt geen afstand als je maar bewust contact wilt leggen!
Overbrug de afstand door naar Buiten te Gaan en de eigen Spirituele wortels te ontdekken, ballast te laten wegvloeien en je eigen Bewustzijns-Kracht te gaan LEVEN. We hebben elkaar nodig, ook het Omgevende, waar we meer mee verbonden mee zijn dan je voor mogelijk houdt!

Lees verder wat er in december voor mogelijkheden zijn binnen Gaialogie.
Warme groet en mogelijk tot ‘ont moeten s!

Dick van den Dool

Gaialogische ervaringstochten

Op de agenda staan Vijf Gaialogische ervaringstochten in Nederland naar de Veluwe en het Gewijde Noorden in het Friese land en Groningen en Limburg in de periode 10 t/m 15 december rond nieuwe maan Onder voorbehoud van COVID-19 maatregelen die op dat moment in Duitsland en/of Nederland zullen gelden.

    1. Donderdag 10 december (9.30 – 17.00): Groningen: Winsum met haar wierden en subtiele energetische Sferen kwaliteiten. (Deel 5) Thema: De oude verborgen subtiele kwaliteiten op Nieuw BEGROETEN.
    2. Vrijdag 11 december (9.30 – 17.00): Groningen de schone punten van Fivelingo. (Deel 20) Thema: Verbindingen scheppen tussen kwaliteiten plekken en ‘oude’ Vissentijd- en Nieuwe Aquarius Bewustzijn sferen aandachtig ZIJN.
    3. Zaterdag 12 december (10.00 – 18.00): Nieuwe en oude subtiel energetische schoonheden in het grensgebied van Friesland en Groningen: de Oer grens rivier de Lauwers (2)
    4. Zondag 13 december (10.30 – 17.00): Zuid-Veluwe: een Gaialogisch Ontmoeting aan subtiele kwaliteitspunten Planken Wambuis (deel 4) Thema: Zand, hoogten en cultusplekken: nog verborgen Sferen op de ‘Vale Ouwe’ en een vernieuwd subtiel contact met Mensen opBouwen
    5. Dinsdag 15 december (10.30 – 17.00) Zevende ontmoeting met Het subtiele Midden-Limburgse Landschap in de ‘hals van Sittard’ e.o. Thema: Het oude land weer subtiel belevendigen door bewust contact. Limburg was eens een energetisch “de kosmos op aarde”.

Inspiratieve avond

Inspiratieve avond in Giessenburg, maandagavond 14 december (19.30 – 22.00). Thema: Kosmische bewegingen persoonlijker beleven

Schirnding

De ‘Naturerlebnishof’ in SCHIRNDING in Fichtelgebirge, Noord-Beieren. Mogelijkheden in ‘onmogelijke’ tijden. De Heilige Nachten rond Midwinter (20.12. – 6.1.2021)

Hou het blog in de gaten voor het laatste nieuws [link blog http://gaialogie.blogspot.com]

LET OP! Opgave vooraf is verplicht.