Nieuwsbrief september 2020

Gaialogie NIEUWSBRIEF september 2020 met Gaialogische activiteiten in Nederland en Naturbegegnungshof Schirnding

Vrijheid uit nieuwsbrief septemberBeste vrienden,
Het ‘bewegende afstand-tijdperk’ is voor mij een tijd om me nog intensiever met de Omgevende Natuur te verbinden in het Fichtelgebirge en vooral met de twee hoogste bergen, die ook Nederland gericht zijn als eerste hoogste toppen aan de zuidoostzijde van dit lage land.

De nemende subtiele elementaire krachten, die zich voeden met onze negatieve emoties en technologische stralingen, proberen nu te heersen. Doch de Leven gevende elementalen, verbonden met de vitaliserende vijf elementen, aarde, water, lucht, vuur en Licht/Stilte/Bewustzijn, blijven present, zij het wat teruggetrokken en wachten weer op ontmoetingen!

Of om het prozaïsch te zeggen: het Omgevende geeft ook om je en houdt geen afstand als je maar bewust contact wilt leggen!

Overbrug de afstand door naar Buiten te Gaan en de eigen Spirituele wortels te ontdekken, ballast te laten wegvloeien en je eigen Bewustzijns Kracht te gaan LEVEN. We hebben elkaar nodig, ook het Omgevende, waar we meer mee verbonden mee zijn dan je voor mogelijk houdt!

Lees verder in de Nieuwsbrief wat er in september voor mogelijkheden zijn binnen Gaialogie.  De volledige nieuwsbrief kun je toegezonden krijgen op verzoek. Opgave ervaringstochten en bijeenkomsten vooraf!
Warme groet en mogelijk tot ‘ont moeten s!
Dick van den Dool

Onderwerpen Nieuwsbrief

 • A. Vijf inspirerende Gaialogische ervaringstochten in Nederland naar de Veluwe en het Gewijde Noorden in het Friese land en Groningen en Limburg in de periode 10 t/m 15 september a.s.
  1. Donderdag 10 september, (9.30 – 17.00): Groningen: Winsum met haar wierden en subtiele energetische Sferen kwaliteiten. (Deel 2) Thema: De oude verborgen subtiele kwaliteiten op Nieuw BEGROETEN.
  2. Vrijdag 11 september (9.30 – 17.00): Groningen de schone punten van Fivelingo. (Deel 18) Thema: Verbindingen scheppen tussen kwaliteiten plekken en ‘oude’ Vissentijd- en Nieuwe Aquarius Bewustzijn sferen aandachtig ZIJN.
  3. Zaterdag 12 september (10.00 – 17.30): Noord-Friesland; Thema: Bijzondere fenomenen in het Noord Friese kust gebied: Kernlicht Aarde: heel Tijdloze- en Nieuwe tijd subtiele fenomenen en een vernieuwende instroom uit de Kosmos. (Deel 3)
  4. Zondag 13 september (10.30 – 17.00): Zuid-Veluwe: een Gaialogisch Ontmoeting aan subtiele kwaliteitspunten Planken Wambuis (deel 3) Thema: Zand, hoogten en cultusplekken: nog verborgen Sferen op de ‘Vale Ouwe’ en een vernieuwd subtiel contact met Mensen opBouwen.
  5. Dinsdag 15 september (10.30 – 17.00) Zesde ontmoeting met Het subtiele Midden-Limburgse Landschap in de ‘hals van Sittard’ e.o. Thema: Het oude land weer subtiel belevendigen door bewust contact. Limburg was eens een energetisch “de kosmos op aarde”.
 • B. Inspiratieve avond in Giessenburg, maandagavond 14 september (19.30 – 22.00). Thema: in wat voor tijd leven we eigenlijk?Ik nodig je van harte uit om te komen – maandagavond.  Start rond 19.15 uur aan de Bovenkerkseweg 32 in Giessenburg en we eindigen rondom 21.45 uur. Bijdrage; 20 euro dan wel naar vermogen. Graag tot (weer)ziens en ontmoetens in deze boeiende fundamentele grote Veranderingen tijd!
 • C. Leergang Gaialogie individueel
  De leergang Gaialogie geeft een mogelijkheid tot persoonlijke verdieping in de interactie van jou met de subtiele natuur omgeving. Het eerste jaar is een kennismaking met het werkveld en het ontdekken van je eigen subtiele waarnemingen mogelijkheden en het tweede jaar een specialisatiejaar op basis van voorkeuren. De nieuwe opzet is een maandelijkse bijeenkomst gebaseerd op de Leergangsteksten met individuele begeleiding via Skype en op de maandelijkse Gaialogische ervaringstochten en een week in Schirnding. Geef je op en reis individueel mee!
 • De ‘Naturerlebnishof’ in SCHIRNDING in Fichtelgebirge, Noord-Beieren. Mogelijkheden in ‘onmogelijke’ tijden. Gasten zijn het hele jaar door van harte welkom en kunnen genieten van deze plek en de sferen, subtiliteiten en bijzonder-heden van dit bijzondere gebied het Fichtelgebirge. Een plek om naast fysiek bezig-zijn, spirituele aspecten te ontdekken.Wil je verblijven in het gastenverblijf dan ben je van harte welkom. Mogelijkheden zijn er voor je tijdelijk te willen terugtrekken om je te ontdoen van je oude cultuur gewoonheden, contemplatie, of retraite en heroriëntering, dan wel vakantie vieren of je subtiele waarnemingen te verbreden met de subtiele kwaliteiten in dit zeer bijzondere gebied!

De volledige nieuwsbrief september kun je toegezonden krijgen op verzoek