excursies gaialogie

Nieuwsbrief oktober 2020

Beste vrienden, de nieuwsbrief  is uit, met excursies en data:
Het ‘bewegende afstand-tijdperk’ is voor mij een tijd om me nog intensiever met de Omgevende Natuur te verbinden in het Fichtelgebirge en vooral met de twee hoogste bergen, die ook Nederland gericht zijn als eerste hoogste toppen aan de zuidoostzijde van dit lage land.

De nemende subtiele elementaire krachten, die zich voeden met onze negatieve emoties en technologische stralingen, proberen nu te heersen. Doch de Leven gevende elementalen, verbonden met de vitaliserende vijf elementen, aarde, water, lucht, vuur en Licht/Stilte/Bewustzijn, blijven present, zij het wat teruggetrokken en wachten weer op ontmoetingen!

Of om het prozaïsch te zeggen: het Omgevende geeft ook om je en houdt geen afstand als je maar bewust contact wilt leggen!

Overbrug de afstand door naar Buiten te Gaan en de eigen Spirituele wortels te ontdekken, ballast te laten wegvloeien en je eigen Bewustzijns Kracht te gaan LEVEN. We hebben elkaar nodig, ook het Omgevende, waar we meer mee verbonden mee zijn dan je voor mogelijk houdt!

Nieuwe data in de Agenda van Gaialogie:

 • oktober  excursies 22 t/m 28 oktober
  Vijf Gaialogische ervaringstochten in Nederland naar de Veluwe,  het Gewijde Noorden in het Friese land, Groningen en Limburg. Onder voorbehoud van COVID-19 maatregelen die op dat moment in Duitsland en/of Nederland zullen gelden. Opgave vooraf verplicht.

  1. Donderdag 22 oktober (9.30 – 17.00): Groningen: Winsum met haar wierden en subtiele energetische Sferen en kwaliteiten. (Deel 3)
   Thema: De oude verborgen subtiele kwaliteiten op Nieuw BEGROETEN.
  2. Vrijdag 23 oktober (9.30 – 17.00): Groningen en de schone punten van Fivelingo. (Deel 18)
   Thema: Verbindingen scheppen tussen kwaliteiten plekken en ‘oude’ Vissentijd- en Nieuwe Aquarius Bewustzijn sferen aandachtig ZIJN.
  3. Zaterdag 24 oktober (10.00 – 18.00): Nieuwe en oude subtiel energetische schoonheden in het kustgebied van Noordwest -Friesland: vulkanen en nieuwe planeet instromingen en een oude archetypische Friese adel plek.
  4. Zondag 25 oktober (10.30 – 17.00): Zuid-Veluwe: een Gaialogisch Ontmoeting met subtiele kwaliteitspunten bij het Planken Wambuis (deel 4)
   Thema: Zand, hoogten en cultusplekken: nog verborgen Sferen op de ‘Vale Ouwe’ en een vernieuwd subtiel contact met Mensen opbouwen.
  5. Woensdag 28 oktober (10.30 – 17.00) Zevende ontmoeting met Het subtiele Midden-Limburgse Landschap in de ‘hals van Sittard’ e.o.
   Thema: Het oude land weer subtiel belevendigen door bewust contact. Limburg was eens energetisch “de kosmos op aarde”.
  6. Een Inspiratieve avond in Giessenburg, maandagavond 26 oktober (19.30 – 22.00). Thema: Hoe ben je werkelijk van binnen?
 • november en december excursies nog niet gepland
 • 20 december t/m 6 januari 2020 retraite ‘midwinter met heilige nachten anders beleven ’Going in door Going out.

gaialogie excursie winsumVoor alle excursies en avonden geldt: opgave vooraf verplicht. Voor informatie: https://gaialogie.blogspot.com